Szeptember 2., Este

(UJNSZ)Súlyos vereséget szenvedett a magyar labdarúgó válogatott Angliától. A 0:4-es végeredmény tökéletesen kifejezi a két csapat közötti különbséget. A magyar csapatnak momentuma se volt.

(UJNSZ) Karácsony Gergely budapesti főpolgármester, az MSZP-LMP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje és Fekete-Győr András Momentum-elnök, a párt miniszterelnök-jelöltje is a helyszínről követi a magyar válogatott Anglia elleni vb-selejtezőt. Karácsonyt és Fekete-Győrt korábban az MLSZ-elnök Csányi Sándor invitálta meg a válogatott következő (vagyis ma esti) mérkőzésére. Erre azután került sor, hogy a Fideszből jelezték: az ellenzékiek maradjanak inkább távol a focitól

(Sajtóközlemény) Kocsis Ágnes Éden című nagyjátkfilmje nyerte el a legjobb filmnek ítélt díjat az orenburgi (Oroszország) XIV. East & West International Film Festival-on. Az illusztris versenyprogram győztesét 08.31-én hirdették ki. A filmet 2021. május 27-e óta játsszák a magyar mozik.

(UJNSZ)Gyáva fiatalok.2:1 arányban kikapott a magyar U21-es labdarúgó válogatott Gyirmóton. A két csapat között az volt a különbség, hogy a magyar csapat óvatosan gurigázott. Az izraeli csapat úgy harcolt, mintha az életéért játszana. Képességek dolgában kevés, bátorság dolgában rengeteg volt a különbség a két együttes között

.(Bumm sk.) Nemrég felröppent a hír, hogy Shane Tusup és párja, Courtney kapcsolata zátonyra futott. A lány közösségi oldalán megjelent búcsúüzenete azt mutatja: békében és egyetértésben váltak el egymástól. Hosszú Katinka exférje és az egzotikus amerikai szépség két éve vállalták föl kapcsolatukat, ennek azonban most véget vetettek.

(HVG) Budai Gyula fideszes országgyűlési képviselő költségvetési csalás gyanúja miatt feljelentést tett Cseh Katalin momentumos EP-képviselő ellen a NAV-nál – derült ki Budai Facebook-oldalán megjelent bejegyzésből. Cseh úgy reagált: nem tudják megfélemlíteni.
(Transindex) Nem bírt ki az egy évet sem a tavaly december 23-án hivatalba lépett új román kormány, csütörtökre gyakorlatilag szétesett az RMDSZ-t is magába foglaló hárompárti koalíció.

(444.hu)Magyarországot ki kéne rúgni az EU-ból – írjaDaron Acemoglu, az amerikai elitegyetem, az MIT sztárközgazdásza, a nagysikerű Miért buknak el nemzetek? című könyv társszerzője. Hogy aztán a cikke elején egyből egyértelművé is tegye mire gondol: Mark Rutte holland miniszterelnököt idézi, aki a melegellenes törvénycsomag elfogadása után arra jutott, hogy Magyarországnak többé “nincs helye az EU-ban”. “Igaza van” – véli Acemoglu,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s