Szeptember 3., Reggel

(NS)Marco Rossi a 4:0-ra elvesztett meccs után: Az angoloknál egy játékos többet ér, mint a magyar csapat teljes kerete. Ettől függetlenül csalódott vagyok, nem tudom megemészteni ezt a vereséget, ki lehet kapni, de egy válogatottal ilyen különbséggel nem szabad veszíteni. Egy-egy gól után is össze kell tartani, mert ez így súlyosabb mint önmagában.”

(Telex)A kezdőrúgás előtt – a rasszizmussal szembeni összefogást jelképezve – az angol válogatott féltérdre ereszkedett, amire a telt házas mérkőzésen hangos füttyszó volt a reakció a magyar szurkolóktól, csakúgy, mint néhány hónapja az ír válogatott ellen. A brit sajtó egy része rasszista magyar szurkolókat emleget, az angol labdarúgó-szövetség pedig a FIFA-hoz fordul a szurkolók viselkedése miatt. Pedig Marco Rossi szövetségi kapitány külön kérte is a drukkereket, hogy a következő meccseken próbáljanak meg viselkedni.

(HírTV)Újabb repedéseket fedeztek fel a Nemzetközi Űrállomás egyik moduljában. Az asztronauták az egyik orosz blokkban olyan kis hézagokat találtak, amelyek a későbbiekben komoly problémát okozhatnak. Moszkva megerősítette, az űrhajósok életét nem fenyegeti veszély.

(Police) Akciófilmekbe illő körülmények között kapta el a montenegrói rendőrség a magyar drogbárót, Grubacs Igort. a hazai zsaruk elől 8 hónapja sikeresen menekülő, többszörösen büntetett előéletű Igor külföldön sem tagadta meg önmagát: ott is droggal próbált üzletelni, mielőtt a nyomozók rajtaütöttek. Igor, a﷯hogy Magyarországon, úgy Podgoricában is megpróbált elmenekülni, ám most nem volt akkora szerencséje, tűzpárbaj után kattant a bilincs a csuklóján.

(Blikk) Rúzsa Magdi énekes hármas ikreket vár. Maga sem hitte el, amikor az első vizsgálaton az orvosa közölte vele a hírt, hogy nem egy, nem kettő, hanem három magzatot lát az ultrahanggép monitorján.

(Kék villogó)Traktor alá szorult és meghalt egy idős férfi Solymáron csütörtök este. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a baleset a Terstyánszky Ödön utcában történt.Az Országos Mentőszolgálat azt közölte, a helyszínre riasztott mentők egy idős férfit találtak, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy életét vesztette.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s